Kies voor een goede iPhone oplader

Author: Share:

Je wilt altijd bereikbaar zijn, dan heb je een goede iPhone oplader nodig. Heb je al wat langer een telefoon dan is de kans groot dat je accu niet meer heel sterk is. Bellen, whatsappen en internetten kost dan ook veel stroom en wellicht is je telefoon na een paar uur of een dag al leeg.  Dat is vervelend, want dat betekent dat je je telefoon vaak moet opladen. Een nieuwe telefoon heeft een gloednieuwe accu waardoor je telefoon langer mee gaat, je kunt dan wel meer dan een dag je telefoon actief gebruiken zonder dat je deze aan de iPhone oplader moet leggen. Maar zoals alles elektronische apparaten moet ook een telefoon weleens worden opgeladen.  Dat kan op verschillende manieren.

Een telefoon opladen met een iPhone oplader en andere manieren

Je kunt de iPhone op verschillende manieren opladen. Misschien gebruik je altijd alleen maar de iPhone oplader, aangesloten op het stroomnetwerk, Maar je kunt ook de  usb-kabel aansluiten op je computer of draadloos opladen, snelladen of gebruik maken van een powerbank. Zo zorg je dat je altijd je iPhone kunt blijven gebruiken. De makkelijkste of meest voor de hand liggende manier is het opladen van een iPhone met de iPhone oplader. Deze wordt altijd meegeleverd bij aankoop van een telefoon. Je kunt de iPhone via het stopcontact opladen. Of je kunt de kabel in diverse internationale stroomadapters steken. Ben je de kabel kwijt, dan kun je allerlei vervangende kabels kopen van andere fabrikanten. Je kunt je iPhone ook opladen via de USB-poort van een computer. Dit duurt meestal wel iets langer dan het opladen via de iPhone oplader, omdat een USB-poort meestal minder power levert.

Snelladen of draadloos opladen

Duurt het opladen via de iPhone oplader je nog te lang? Of heb je snel te telefoon weer nodig? Dan kan je ook kiezen voor snelladen. Hiervoor heb je een aparte USB-C kabel nodig en een USB-C stroomadapter. Deze adapter heeft ook hoger Watt percentage waardoor deze meer power heeft dan de normale iPhone oplader. Hierdoor gaat het ook een stuk sneller. Bezit je een van de nieuwste modellen van de iPhone? Vanaf iPhone 8en hoger kun je namelijk ook draadloos opladen via een oplaadmat.  De iPhone ondersteunt draadloos opladen tot een maximaal vermogen van 7,5 Watt.

Opladen zonder stroomnetwerk in de buurt

Is je computer bijna leeg en kun je hem nergens opladen? Wanneer je een reservebatterij hebt, dan heb je nooit meer dit probleem. Er zijn meerdere varianten, zoals batterijhoezen en powerbanks met USB-A of USB-C-aansluiting. Je kunt deze gemakkelijk aanschaffen bij een elektronicazaak of online webshops. Er zijn talloze powerbanks waarmee je je iPhone kunt opladen, deze verschillen in prijsklassen en sterktes. Kies je een voor powerbank met een hoog wattpercentage, dan wordt je telefoon snel opgeladen. Zit je in de auto? Dan kun je ook je   iPhone opladen met autolader. Deze iPhone oplader is speciaal geschikt voor het opladen van een telefoon in de auto. Er zijn varianten waarmee je alleen de iPhone kunt opladen, maar er zijn ook universele autoladers, geschikt voor meerdere apparaten tegelijk. Kies een variant die bijna onzichtbaar in de sigarettenaansteker van de auto verdwijnt, of eentje met een houder voor op je dashboard. Wat je ook kiest, met een van deze oplaadmogelijkheden zit je nooit zonder lege telefoon.

Previous Article

Hoe duur is een PS4 tegenwoordig?

Next Article

Hoe maak je een website met html

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.