De beste games voor ps4

Author: Share:

God of War is de eerste. God of War, uitgebracht in 2018, heeft een duidelijke hoeveelheid zorg besteed aan het ontwerpen van zijn setting, personages en gameplay, waardoor een langlopende PlayStation-franchise is getransformeerd in een getuigenis van de kracht van het verhaal van games en onze stem heeft verdiend voor de mooiste PlayStation 4-game aller tijden.

Wat zijn de top tien moeilijkste PS4 games?

Met dit in gedachten zijn hier een aantal van de moeilijkste videogames die ooit voor de PlayStation zijn uitgebracht.Sekiro: Shadows Die Twice is de eerste game in de Sekiro-serie. PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia en pc worden allemaal ondersteund.Super Meat Boy 2 is het vervolg op Super Meat Boy. Dark Souls III is het derde deel in de Dark Souls-serie. Nioh (1 en 2) zijn het eerste en tweede deel in de Nioh-serie. Bloodborne is nummer vijf. Er zijn 6 dode cellen. The Witness is nummer zeven.

Met dit in gedachten zijn hier enkele van de moeilijkste videogames die ooit voor de PlayStation zijn uitgebracht.

 • Sekiro: Shadows Die Twice is het eerste spel in de Sekiro-serie. PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia en pc worden allemaal ondersteund.
 • Super Meat Boy 2 is het vervolg op Super Meat Boy.
 • Dark Souls III is het derde deel in de Dark Souls-serie.
 • Nioh (1 en 2) zijn het eerste en tweede deel in de Nioh-serie.

Wat is het populairste PS4-spel op dit moment?

Valhalla uit Assassin’s Creed. (Foto met dank aan Ubisoft) Death Stranding is een spel over gestrand zijn. (Foto met dank aan Sony) Devil May Cry 5. (Foto met dank aan Capcom) Dromen, om precies te zijn. Elden Ring (Foto met dank aan Sony) (Foto met dank aan Bandai Namco) Tsushima’s geest. (Foto met dank aan Sony) God of War, om precies te zijn. (Horizon Zero Dawn is een spel dat zich afspeelt in de toekomst.

 • Valhalla uit Assassin’s Creed. (Foto met dank aan Ubisoft)
 • Death Stranding is een spel over gestrand zijn. (Foto met dank aan Sony)
 • Capcom leverde de afbeelding voor Devil May Cry 5.
 • Dromen, om precies te zijn. (Foto met dank aan Sony)

Wat zijn enkele van de beste PS4 games?

PlayStation 4-games die je moet spelen: 15 top PS4 gamesHet is een bloedbad. Persona 5 Royal is een Persona 5 spel. Final Fantasy XIV is een role-playing game ontwikkeld door Square Enix. Red Dead Redemption 2 is een vervolg op Red Dead Redemption. Deel 2 van The Last of Us. Uncharted 4: A Thief’s End is het vierde deel in de Uncharted-reeks. The Colossus’ Shadow The Witcher 3: Wild Hunt is het derde deel in de The Witcher-franchise.-24 december 2021-Meer dingen

PlayStation 4-games die je moet spelen: 15 top PS4 games

 • Het is een bloedbad.
 • Persona 5 Royal is een Persona 5 spel.
 • Final Fantasy XIV is een rollenspel ontwikkeld door Square Enix.
 • Red Dead Redemption 2 is een vervolg op Red Dead Redemption.

Welk spel heeft het meest meeslepende verhaal?

De Grootste Videospellen met een Narratief26. Final Fantasy X: Life Is Weird 2,27 Uncharted 4: A Thief’s End is het 28e spel in de Uncharted-serie. Elysium, Elysium, Elysium, Elysium, Elys 30 minuten brandbestrijding Portal 2 (31) What’s Left Of Edith Finch 33. Ontwikkelaar. We Have a Wolf Among Us is een film over een wolf die onder ons leeft. We Have a Wolf Among Us Bigby Wolf Is Changing His Appearance. -Februari 8, 2022-Meer dingen

De beste videospellen met een verhaal

 • Life Is Strange 2 is een vervolg op de film Life Is Strange.
 • Final Fantasy X is een videospel dat in 1997 werd uitgebracht.
 • Uncharted 4: A Thief’s End is het 28e spel in de Uncharted-serie.
 • Elysium, Elysium, Elysium, Elysium, Elys

Is Cyberpunk compatibel met de PlayStation 4?

Google Stadia, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One, Xbox Series S, en Xbox Series X worden allemaal ondersteund met Cyberpunk 2077.

Previous Article

Wat heb je nodig voor just dance 2020 op PS4

Next Article

Wat heb je nodig voor PS4 VR

Dit vind je ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.